Fortsæt til indhold
Civil karriere 3

Indtag rollen som vores nye lastvognsmekanikerlærling til Flyvevåbnet i Skrydstrup


Indtag rollen som vores nye lastvognsmekanikerlærling til Flyvevåbnet i Skrydstrup

Er du lige så bidt af mekanik, som vi er? Vil du tage del i en arbejdsplads, der vedligeholder store køretøjer for den spidse ende af Flyvevåbnet og har du engagement og gå på mod? Kan du nikke ja til dette, så læs med her og få indblik i, hvordan vi forestiller os, at dine næste år kommer til at se ud hos os.
Om os
På Danmarks base for de nuværende kampfly, F-16, er Fighter Wing Skrydstrup aktør på mange forskellige opgaver. Vi står foran implementeringen af verdens mest avancerede kampfly, F-35, og dette generationsskifte inden for moderne og innovativ teknologi understreger betydningen af dygtige, engagerede og professionelle kollegaer ved den kommende F-35 Wing.

Vi har en stolt tradition med 40 års erfaring med F-16. Gennem kontinuerlig træning samt tilførsel af dedikerede medarbejdere, sørger vi for at fastholde den førende position blandt vores samarbejdspartnere.

Ved Fighter Wing Skrydstrup sætter professionalismen sit præg på hele organisationen, også med fokus på de individuelle succeser. Vi vægter en ordentlig omgangstone højt og kan byde på en kultur, der åbner op for dette tætte sammenhold. Alt dette er med til at skabe en helt særlig arbejdsplads, hvor ikke alle dage er ens. Hos os er engagement og kompetencer det vigtigste - ikke efternavn, køn eller alder.

Om enheden
Specialkøretøjsværkstedet udfører reparationer og vedligehold af flyvestationens operative køretøjer. Køretøjstyperne spænder vidt; fra almindelige lastvogne, tankvogne til store brandkøretøjer og traktorer.

Specialkøretøjsværkstedet er dermed en vital del af den overordnede opgaveløsning for Fighter Wing Skrydstrup, idet opgaveløsningen har direkte betydning for andre enheder.

Specialkøretøjsværkstedet er organisatorisk forankret i Logistics Support Squadron, i daglig tale LSS. Enheden LLS bestrider mange funktioner, herunder værksteder til reparation af alle typer køretøjer og jordudstyr samt en forsyningsenhed og en deployeringssektion.
Vi hører hjemme på flyvestation Skrydstrup, en arbejdsplads med i alt 700 ansatte placeret i nærheden af Haderslev, Kolding og Åbenrå.
Om stillingen
Som lastvognsmekanikerlærling vil du indgå i et team, der arbejder med vedligeholdelse af Flyvevåbnets køretøjer på Fighter Wing Skrydstrup. Du bliver en del af et vedligeholdelsesteam, hvor du får lov til at arbejde selvstændigt, men i høj grad også samarbejde med dine kolleger. Vores meget kompetente medarbejdere og ledere af værkstedet vil selvfølgelig stå bag dig og tage del i din uddannelse – vi sætter en ære i at udvikle og dygtiggøre os.

Om uddannelsesforløbet
Uddannelsen tager ca. 3½ år efter endt grundforløb. Her vil du imidlertid veksle mellem korte skoleperioder (på en teknisk skole nær dit tjenestested og bopæl), og en længere praktikperiode på værkstedet ved Fighter Wing Skrydstrup, hvor du skal tilegne dig de praktiske færdigheder og den faglige kompetence.
Om dig
Vores forventninger til dig som elev er, at du har folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve og minimum relevant grundforløb inden for auto, lastvogn, fly og andre transportmidler. Vi forventer, at du vil arbejde på at tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du evner at arbejde selvstændigt, og at du har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed. Det er ønskeligt, men ikke et krav, at du allerede har, eller efterfølgende ønsker at gennemføre Forsvarets Basisuddannelse/Værnepligten.

Er du fyldt 25 år inden start på uddannelsen, skal du have lavet en realkompetencevurdering (RKV). Den skal sendes med din ansøgning eller tages med til en eventuel samtale.
Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale Håndværker i Staten.

Lønnen udgør efter endt grundforløb det første år 13.443,75 kr. pr. måned for dig, som er over 18 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 20.225,83 kr. pr. måned.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Kontakt og ansøgning
Vil du vide mere om arbejdspladsen, er du velkommen til at kontakte lærlingekoordinator, Birthe Lundgaard Kristensen, på 41 38 28 12 eller mail: osw-acc-111@fiin.dk

Har du spørgsmål vedrørende løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent, Mathias Fønskov, på Tlf.: 72 81 91 21

Sådan søger du
Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 1. juni 2022, med forventelige ansættelsessamtaler i uge 23 2022, og tiltrædelse d. 1. juli 2022.
  
  
  

Generel information


Tjenestested

Skrydstrup, Danmark

Geografi

Region Syddanmark

Organisation/Værn

Civil

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

01.06.2022

Indrykningsdato

07.04.2022

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent