Fortsæt til indhold
Militær politi 3

Datatekniker - Programmeringselev til Application Development hos Forsvarets Personalestyrelse


Datateknikerelev med speciale i programmering til en unik arbejdsplads i Danmark

#Forsvaret.dk #Værd-at-kæmpe-for #Erhvervsuddannelse-i-forsvaret

Er du det man kalder en nørd, og synes dine venner at du er et IT orakel? Så vil vi meget gerne se nogle ord fra dig – da vores Application Development sektionen ved Forsvarets Koncernfælles IT leder efter en ny Datateknikerelev.

Om os
I Application Development sektionen fokuserer vi på systemudvikling og digital understøttelse af forretningsprocesser i hele Forsvarsministeriets område. Vi arbejder i stort set alle lag, fra data og infrastruktur som SQL (MS og Oracle) og Exchange til Robotic Process Automation til brugergrænseflader i bl.a. web, Office-pakken og Oracle Forms. Vi arbejder også aktivt med andre perspektiver som bl.a. UX, IT-sikkerhed og GDPR. Vi arbejder både i større Prince2-styrede projekter, og mere agilt i andre korte og længerevarende opgaver.

Vi består af en sektion på 22 kollegaer, hvor faglighed og professionelisme vægtes højt. Vi har en uformel tone – nogle vil måske kalde vores tone for kærlig mobning.
Om stillingen
Vi kan tilbyde en læreplads hos en af Danmarks største leverandører af digitale systemer og services.

Du vil veksle mellem erhvervsskole og praktik på dit tjenestested i Ballerup således, at du tilegner dig de praktiske færdigheder og faglige kompetencer der skal til for at blive Datateknikerelev med speciale i programmering.

Du vil indgå i det lokale team, hvor vi yder daglig support, foretager fejlfinding og generelt bare fokuserer på at give vores kunder den bedste support, så de kan passe deres arbejde. I starten vil en del af tiden være præget af oplæring med henblik på at du med tiden, i større grad, blive specialist i fejlsøgning og tilretning af Forsvarets mange forskellige applikationer.
Om dig
Vores forventninger til dig som kommende elev er, at du har folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve. Det er derudover et krav, at du har gennemført Grundforløb 2 under Data- og kommunikationsuddannelsen med et tilfredsstillende resultat.

Ansvarlighed og kvalitet er en vigtig værdi i Forsvaret, og vi forventer, at du vil arbejde på at tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for.

Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre.

Det er vigtigt, at du evner at arbejde selvstændigt og at du har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed.

Det er ønskeligt, men ikke et krav, at du har gennemført hærens basisuddannelse (værnepligten) eller tilsvarende.

Hvis du er fyldt 25 år, eller gør det inden start på uddannelsen, skal du have lavet en Realkompetence-vurdering (RKV) ved den tekniske skole du har taget dit Grundforløb på.
Den skal sendes med din ansøgning.
Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale for håndværker i Staten. Lønnen udgør 13.209,41 kr. pr. måned for dig som er under 25 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 19.873,29 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til fortrolig og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt
Vil du vide mere om uddannelsen, er du velkommen til at kontakte Sektionsleder Kim Gundy Bille Sørensen 7281 4970, eller IT-lærlingekoordinator Henning Worm på 2270 7437.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte
Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Lars Holte Sandgaard på 7281 9158.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. De dokumenter du som minimum skal uploade er, din motiverede ansøgning, dit CV, folkeskolens eksamensbevis, Grundforløbsbeviset fra den tekniske skole samt eventuelt anden relevant dokumentation. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter i PDF format, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 14. januar 2022

Vi forventer at afholde samtaler i ugerne 4-5.
Tiltrædelse forventet den 1. marts 2022.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

En moderne arbejdsplads
Vores holdning er, at den enkelte medarbejder skal udvikle sig både fagligt og personligt, så det har værdi for hele arbejdslivet. Det giver motiverede, engagerede og fleksible medarbejdere, som trives, og som er af stor værdi for hele organisationen. Her er rig mulighed for at rokere rundt og få nye udfordringer, uanset om man er chef, leder, mellemleder, generalist, specialist eller noget helt andet.
Internt støtter vi op om hver eneste ansat gennem personlige udviklingsplaner med tiltag, som både styrker medarbejderen og Forsvaret.

En anderledes arbejdsplads
Forsvaret både ligner og adskiller sig fra andre offentlige og private arbejdspladser. Vores mission er at arbejde for fred og sikkerhed i både Danmark og verden.
Velkommen til en meget spændende og anderledes arbejdsplads.
  
  
  

Generel information


Tjenestested

Ballerup, Danmark

Geografi

Region Hovedstaden

Organisation/Værn

Værnsfælles

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

14.01.2022

Indrykningsdato

24.11.2021

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent