Fortsæt til indhold
Civil karriere 3

IT-supporterelev til Lokal IT på Flyvestation Karup


IT-supporterelev til Lokal IT på Flyvestation Karup

#Forsvaret.dk #Værdatkæmpefor#Erhvervsuddannelse

STOP MED AT LEDE! HER ER DIN NYE ELEVPLADS – Er du lige så vild med it, som vi er? og Kunne du tænke dig en udfordrende og alsidig IT- supporteruddannelse? Vi har nemlig brug for en IT-supportelev d. 1. december 2021. Læs gerne videre og send os en ansøgning samt CV.
Om os
Vi konsoliderer it inden for hele Forsvarsministeriets område. Vi hører organisatorisk under Forsvarsministeriet, Materiel- og Indkøbsstyrelsen, der er geografisk placeret i Hvidovre og Ballerup. Styrelsen har hovedkvarter i Ballerup, hvorfra dele af programmets opgaver udføres.

IT - elementet i Karup LITS 2 er en del af det regionale servicecenter der dækker Midtjylland. Det Lokale IT-element er et team på 9 medarbejdere (1 leder, 6 fastansatte og 2 elever) og det er her den ledige stilling er.

IT-elementet løser de lokale IT opgaver for alle brugere i Karup, men der er også andre lokaliteter i Jylland, som vi servicere. I forbindelse med et kørende transformationsprogram, vil arbejdet på sigt komme til at omfatte flere lokaliteter/områder i Midtjylland/Karup.
Om stillingen
Vi kan tilbyde en læreplads hos en af Danmarks største leverandører af digitale systemer og services.

Du vil veksle mellem erhvervsskole og praktik på dit tjenestested Lokal IT på Flyvestation Karup(LITS-2) , således, at du tilegner dig de praktiske færdigheder og faglige kompetencer ,der skal til for at blive IT-Supporter.

Du vil indgå i det lokale Servicedesk team, hvor vi yder daglig support, foretager fejlfinding og fokuserer på at give vores kunder den bedste support, så de kan passe deres arbejde. I starten vil en del af tiden være præget af oplæring med henblik på at du med tiden, i større grad, blive specialist i fejlsøgning og tilretning af Forsvarets mange forskellige applikationer.
Om dig
Du har bestået folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve, og du har som minum gennemført grundforløb 2 under Data- og Kommunikationsuddannelsen med et tilfredsstillende resultat. Grundforløbsbeviset skal medsendes.

Det er ønskeligt, men ikke et krav, at du har gennemført hærens basisuddannelse (værnepligten) eller tilsvarende.

Ansvarlighed og kvalitet er en vigtig værdi i Forsvaret, og vi forventer, at du vil arbejde på at tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du evner at arbejde selvstændigt og at du har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed.

Hvis du er fyldt 25 år, eller gør det inden start på uddannelsen, skal du have lavet en
realkompetencevurdering (RKV) ved den tekniske skole du har taget dit Grundforløb på.
Den skal sendes med din ansøgning.
Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale for håndværker i Staten.
Lønnen udgør 13.209,41 kr. pr. måned for dig, som er over 18 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 19.873,29 kr. pr kr. pr. måned. Lønnen er oplyst i oktober 2021 niveau.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til fortrolig og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt
Vil du vide mere om uddannelsen, er du velkommen til at kontakte Leder/IT, Jacob Køpke, på 7284 4774, eller Lærlingekoordinator – IT, Henning Worm, på 2270 7437.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte
Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent, Mathias F., på mail fps-ba-bss28@mil.dk

Sådan søger du
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. De dokumenter du som minimum skal uploade er, din motiverede ansøgning, dit CV, folkeskolens eksamensbevis, Grundforløbsbeviset fra den tekniske skole samt eventuelt anden relevant dokumentation. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter i PDF format, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er fredag den 15. oktober 2021, og vi forventer at afholde samtaler i uge 43/44.
Tiltrædelse forventeligt den 01. december 2021.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Forsvaret har i alt ca. 22.000 medarbejdere – heraf ca. 6.500 civile ansatte. Det der kendetegner os, er
blandt andet bredden i personalesammensætningen: lektorer, maskinarbejdere, kokke, læger, økonomer, kontorpersonale, ingeniører, it-medarbejdere og mange flere.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper.
Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.
  
  
  

Generel information


Tjenestested

Karup, Danmark

Geografi

Region Midtjylland

Organisation/Værn

Civil

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

15.10.2021

Indrykningsdato

06.09.2021

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent