Fortsæt til indhold
Civil karriere 3

Kontorelever til Forsvarsakademiet


Kontorelever til Forsvarsakademiet

#Forsvaret.dk #Værdatkæmpefor#Erhvervsuddannelse

Er du fyldt med ambitioner, nysgerrighed og godt humør, og har du lyst til at lære og udvikle dig? - Så er det måske dig, vi skal byde velkommen ombord.

Vi søger et nyt ”kuld” kontorelever med speciale i offentlig administration, så har du mod på en krævende og alsidig elevuddannelse, er du måske en af de 3 kontorelever, vi ansætter pr. 1. oktober 2021.
Om os
Vi er ca. 460 ansatte på Forsvarsakademiet - sagsbehandlere, lektorer, officerer, forskere, administrative medarbejdere, bibliotekarer og mange andre både civile og militære. Derudover er der ca. 500 kadetter samt 200 øvrige studerende.

Rent geografisk har langt de fleste faste medarbejdere deres daglige gang på Svanemøllen Kaserne, men Hærens Officersskole på Frederiksberg Slot og tre sergentskoler i hhv. Varde, Karup og Frederikshavn hører ligeledes til Forsvarsakademiet.

Dit daglige tjenestested vil være Svanemøllens Kaserne på Østerbro, men du må være indstillet på at skulle møde ved andre af forsvarets tjenestesteder, ligesom du skal være indstillet på at deltage i uddannelse og seminarer med overnatning uden for hjemmet.

Forsvarsakademiet tilbyder bl.a. kaffe-/frugtordning, træningsfaciliteter, temadag/sommerfest og julefest.
Om stillingen
Forsvarsakademiet tilbyder en alsidig og spændende uddannelse med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Du vil i løbet af uddannelsen komme rundt til forskellige afdelinger ved Forsvarsakademiet på Svanemøllen Kaserne. Dermed får du et grundigt indblik i mange aspekter af de administrative og forvaltningsmæssige funktioner og processer i en stor statslig uddannelses- og forskningsinstitution som Forsvarsakademiet.

Du vil i løbet af de to år, uddannelsen varer, komme i kontakt med opgaver som studieadministration, telefonbetjening/omstilling, registrering af elektronisk post, datakontrol, indkøb, administrativ og praktisk støtte til konferencer, kursusadministration, administration af officerselever og meget andet. Du vil få et tillidshverv i form af at varetage sekretærfunktionen for et af Forsvarsakademiets udvalg. Det kunne betyde, at du eksempelvis skulle tage referat af et lønudvalgsmøde. Vi lægger vægt på, at du selv er med til at forme din uddannelse, så hvis du har særlige interesseområder, vil vi bestræbe os på at tilgodese dette inden for de rammer, vi har.

Du vil få kompetencer inden for understøttende IT-værktøjer som Microsoft Office, SAP, Sharepoint, Moodle, Workzone, Topdesk mv.

Alt i alt vil du efter endt uddannelse kunne varetage en lang række administrative funktioner inden for offentlig forvaltning.
Om dig
Ansvarlighed, motivation og kvalitet er en vigtig værdi i Forsvaret, og vi forventer, at du tager ansvar for, og være med til at præge, de opgaver, du bliver stillet over for.

Du har bestået/består et af følgende:
• EUX Business, 1. del
• Studenter- eller Hf-eksamen suppleret med 5 ugers EUS
• Øvrige studentereksaminer suppleret med 5 ugers EUS
• HHX
• HG2/HGV/HGS med kvalifikation til offentlig administration (opnået før 1. august 2015)

Er du over 25 år, bedes du vedlægge realkompetencevurdering, RKV, fra en erhvervsskole. Er du i tvivl om kravene, bedes du kontakte en erhvervsskole.

Vi forventer, at du uden problemer kan formulere dig både mundtligt og skriftligt på dansk. Imødekommende kundeservice falder dig naturligt. Lige som det falder dig naturligt at anvende IT i din dagligdag. Det er en fordel, hvis du har kørekort, men intet krav.

Om uddannelsen
Din uddannelse varer 2 år og består af praktik samt ca. 15 ugers skolegang fordelt på højst fire skoleperioder. Den praktiske oplæring sker ved Forsvarsakademiet og skoleopholdet på Niels Brock i København. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve.
Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/STAT.
Lønnen er afhængig af din alder, og udgør efter endt grundforløb for dig, som er under 18 år, 11.370,68 kr. pr. måned. Er du over 18 år, vil lønnen det første år være 14.259,42 kr. pr. måned. Er du derimod over 25 år vil lønnen være 20.629,20 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Elev-ansvarlig, Pia Gye Mølleskov, på telefon: 72 81 70 85 (ferie uge 28-30).

Har du spørgsmål vedrørende løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent, Mathias Fønskov, på mail: FPS-BA-BSS28@mil.dk.

Sådan søger du
Du søger stillingen via linket og vedhæfter ansøgning, CV, eksamensbevis (udskrift af eksamensblad) samt evt. anden dokumentation. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 22. august 2021, og vi forventer at afholde samtaler i uge 36 og 37 2021.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor
Opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Tiltrædelse fra 1. oktober 2021.

Forsvarsakademiet (FAK)
Forsvarsakademiet er dansk forsvars værnsfælles center for militære studier. Vores aktiviteter består af uddannelse, forskning, rådgivning og formidling inden for militære kerneområder. Ydelserne er overvejende for Forsvarets egne myndigheder og ansatte, men der udbydes også enkelte kurser til civile uden for Forsvaret. Gennem forskningsbaseret uddannelse i militære studier bidrager Forsvarsakademiet til, at Forsvarets chefer kan kæmpe og vinde i morgendagens konflikter. Læs mere på www.fak.dk.
  
  
  

Generel information


Tjenestested

København, Danmark

Geografi

Region Hovedstaden

Organisation/Værn

Civil

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

22.08.2021

Indrykningsdato

12.07.2021

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent