Fortsæt til indhold
Civil karriere 3

Elektronikfagteknikerlærlinge til Frederikshavn


Elektronikfagteknikerlærlinge til Frederikshavn

#Forsvaret.dk #Værdatkæmpefor#Erhvervsuddannelse

STOP MED AT LEDE! HER ER DIN NYE ELEVPLADS - Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, Sensor- og optronikværkstedet, i Frederikshavn søger i alt 2 Elektronikfagtekniker lærlinge.

Ønsker du at være lærling i en professionel, fremtidsorienteret og dynamisk virksomhed, hvor du har mulighed for at udvikle dig fagligt, så har vi måske stillingen til dig.
Om os
Sensor- og optronikværkstedet består af 38 tekniker, 5 lærlinge og 3 Værkmester fordelt på 8 delværksteder.

Vi er et værnfælles elektronikværksted med fokus på Søværnets enheder/systemer.
Vi udfører reparationer, planlagte eftersyn og modifikations og installations opgaver.

Vi har udgangspunkt i Frederikshavn med opgaver rundt i Danmark og på danske værfter. Hos får du en hverdag, hvor du vil opleve, at vi har en uformel tone, men sætter vores faglighed, og det at kunne yde en rigtig god og stabil service for vores kunder, højt.
Om stillingen
Du vil blive modtaget af en Mentor der vil følge og støtte dig i gennem dit uddannelses forløb.
Du vil rotere på de enkelte værksteder og blive mødt af forskellige udfordringer samt komme
Igennem alle aspekter af uddannelsen.

Du veksler mellem erhvervsskole og praktik på dit tjenestested, hvor du tilegner dig de praktiske færdigheder og den faglige kompetence. Uddannelsen tager ca. 3 år og 6 måneder.
Om dig
Du har bestået, eller forventer at bestå, 2. grundforløb indenfor elektronik- og svagstrømsuddannelsen med tilfredsstillende resultat.

Som person har du lyst til at lære, har personligt drive og tager ansvar for de opgaver, du bliver stillet. Du er god til at samarbejde på mange fronter, er udadvendt i din fremtoning og med et godt humør.

Du er møde stabil og det forventes, at du vil arbejde målrettet med din uddannelse. Dette stiller krav til din selvstændighed, nysgerrighed og har lysten til at udvikle dig fagligt og personligt.

Tempoet på værkstedet er højt, og består af erfarne og engagerede kolleger, der vil forestå oplæringen og være med til, at du får en alsidig uddannelse inden for området. Desuden vil du få mulighed for at komme med løsningsforslag.

Da der er rejseaktivitet forbundet med uddannelsen, vil det være en kæmpe fordel, hvis du har et gyldigt kørekort til kategori B.

Hvis du er fyldt 25 år eller bliver det inden start på uddannelse, gælder de samme krav, men du skal have foretaget en realkompetencevurdering (RKV) på en erhvervsskole. Dette skal vedlægges din ansøgning
Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale Håndværker i Staten. Lønnen udgør efter endt grundforløb det første år 13.170,21 kr. pr. måned for dig, som er over 18 år. Uden grundforløb 11.431,01 kr. pr. måned. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 19.814,31 kr. pr kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfatter af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte OVKM, Jens Michael Jensen, på telefon 72 82 12 51 eller mail FVT-V-MFS01@mil.dk

Har du spørgsmål vedrørende løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-Konsulent, Mathias Fønskov, på mail fps-ba-bss28@mil.dk

Ansøgningsfristen er den 27.aug 2021. Samtaler i uge 35. Du kan forvente at starte d. 13. september 2021 eller efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning og CV. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består en Vedligeholdelsesdivision med af seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.
  
  
  

Generel information


Tjenestested

Frederikshavn, Danmark

Geografi

Region Nordjylland

Organisation/Værn

Civil

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

27.08.2021

Indrykningsdato

07.07.2021

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent