Fortsæt til indhold
Civil karriere 3

Vi søger Overfladebehandlerlærling til et anderledes Kanonværksted


Vi søger Overfladebehandlerlærling til et anderledes Kanonværksted

#Forsvaret.dk #Værdatkæmpefor#Erhvervsuddannelse

STOP MED AT LEDE! HER ER DIN NYE ELEVPLADS - Kunne du tænke dig en mega fed uddannelse, som udfordrer dig i dagligdagen? Vil du have et godt og stærkt fundament til dit fremtidige arbejdsliv? Vil du have gerne have viden og nye perspektiver på Forsvaret? – Så gå til tasterne og send os din ansøgning og CV.
Om os
Vi kaldes Kanonværkstedet, og vi er placeret på Flådestation Frederikshavn.
Kanonværkstedet har ansvaret for vedligeholdelse, reparation og installation af artilleri- og våbencontainersystemer på Forsvarets skibe i Danmark og i internationale missioner i dét omfang det er nødvendigt. Værkstedet har ansvaret for hydrauliske anlæg til skibe og landanlæg inklusiv lovpligtige eftersyn.

Vi består af 1 værkstedsleder, 2 assisterende værkstedsledere/planlæggere, 30 skibsmontører, 6 elektrikere, 2 maler, 6 specialarbejder, 4 lærlinge og snart dig. Vi tilbyder et uformelt og stabilt arbejdsmiljø med ordnede forhold samt engagerede og motiverede kolleger med forskellige håndværksmæssige baggrunde.
Om stillingen
Du vil blive en del af vedligeholdelsesteamet, og du vil komme til at arbejde både selvstændigt og sammen med dine kollegaer. Vi har 2 faste malere, som du vil komme til at arbejde tæt samme med.
Du kommer til at blive fagligt udfordret indenfor faget. Vi har mange mangfoldige arbejdsopgaver.
Alt i alt kan vi tilbyde dig et alsidigt job med mangeartede opgaver og udfordringer, og med gode muligheder for både faglig- og personlig udvikling. Uddannelses består både af praktikophold og skoleophold. Uddannelsen vil spænde fra 2,5 år til 3,5 år afhængig af din uddannelsesbaggrund.
Om dig
Vi ser gerne, at du har et grundforløb indenfor overfladebehandling ved ansættelse eller måske du allerede har en vis erhvervserfaring, men blot ønsker at skifte spor i dit fremtidige arbejdsliv.

Ansvarlighed og kvalitet er en vigtig værdi i Forsvaret, og vi forventer, at du vil tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du har evnen og viljen til at arbejde selvstændigt, og at du har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed.

Hvis du er fyldt 25 år eller bliver det inden start på uddannelse, gælder de samme krav, men du skal have foretaget en realkompetencevurdering (RKV) på en erhvervsskole. Dette skal vedlægges din ansøgning.
Ansættelsesvilkår
Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst for håndværkere i staten og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Lønnen udgør efter endt grundforløb det første år 13.170,21 kr. pr. måned for dig, som er over 18 år.
Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 19.814,31 kr. pr. måned.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Nærmere oplysning om stillingsindholdet kan fås ved henvendelse til værkstedslederen Seniorsergent, Jesper Nielsen, på tlf. 41 96 29 15.

har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-Konsulent, Mathias F., på mail fps-ba-bss28@mil.dk

Ansøgningsfristen er den 30. juli 2021, og vi forventer at afholde samtaler i uge 32.

Ansættelse forventes at ske d. 1. september 2021.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via at klikke på linket ”søg den ledige stilling” og vedhæfte ansøgningen, CV, eksamensbevis (udskrift af eksamensblad), grundforløbsbevis samt anden dokumentation. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter i PDF format, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.
  
  
  

Generel information


Tjenestested

Frederikshavn, Danmark

Geografi

Region Nordjylland

Organisation/Værn

Civil

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

30.07.2021

Indrykningsdato

23.06.2021

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent