Fortsæt til indhold
Militær politi 3

IT-supporterelev til Lokal IT på Garderkasernen


IT-supporterelev til Lokal IT på Garderkasernen i Høvelte

#Forsvaret.dk #Værdatkæmpefor#Erhvervsuddannelse

STOP MED AT LEDE! HER ER DIN NYE ELEVPLADS – Er du lige så vild med it, som vi er? og Kunne du tænke dig en udfordrende og alsidig IT- supporteruddannelse? Læs denne ansøgning og send os en ansøgning samt CV.

Om os
Lokal IT på Garderkasernen, er en sektion på i alt 5 medarbejdere og 5 lærlinge. Vores primære opgave er at levere kommunikations- og informationssystemløsninger til Den Kongelige Livgarde samt en lang række myndigheder i Nordsjælland. Vi er til dagligt fysisk placeret på Garderkasernen i Høvelte. De daglig opgaver ved Lokal IT er meget alsidige, og man forventes at kunne arbejde både selvstændigt og i grupper.
Om stillingen
Vi kan tilbyde en læreplads hos en af Danmarks største leverandører af digitale systemer og services.

Du vil veksle mellem erhvervsskole og praktik på dit tjenestested, Lokal IT, på Garderkasernen(Den Kongelige Livgarde), således, at du tilegner dig de praktiske færdigheder og faglige kompetencer der skal til for at blive IT-Supporter.

Du vil indgå i det lokale Servicedesk team, hvor vi yder daglig support, foretager fejlfinding og fokuserer på at give vores kunder den bedste support, så de kan passe deres arbejde. I starten vil en del af tiden være præget af oplæring med henblik på at du med tiden, i større grad, blive specialist i fejlsøgning og tilretning af Forsvarets mange forskellige applikationer.
Om dig
Vores forventninger til dig som kommende elev er, at du har folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve og har gennemført Grundforløb 1 og 2 under Data- og kommunikationsuddannelsen med et tilfredsstillende resultat.

Det er ønskeligt, men ikke et krav, at du har gennemført hærens basisuddannelse (værnepligten) eller tilsvarende.

Ansvarlighed og kvalitet er en vigtig værdi i Forsvaret, og vi forventer, at du vil arbejde på at tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du evner at arbejde selvstændigt og at du har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed.

Hvis du er fyldt 25 år, eller gør det inden start på uddannelsen, skal du have lavet en
realkompetencevurdering (RKV) ved den tekniske skole du har taget dit Grundforløb på.
Den skal sendes med din ansøgning.
Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale for håndværker i Staten.
Lønnen udgør 13.170,21 kr. pr. måned for dig, som er over 18 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 19.814,31 kr. pr kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til fortrolig og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt
Vil du vide mere om uddannelsen, er du velkommen til at kontakte Leder/IT, Gerth Sloth Berthelsen, på 4111 3301 eller Lærlingekoordinator – IT, Henning Worm, på 2270 7437.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte
Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent, Mathias F., på mail fps-ba-bss28@mil.dk

Sådan søger du
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. De dokumenter du som minimum skal uploade er, din motiverede ansøgning, dit CV, folkeskolens eksamensbevis, Grundforløbsbeviset fra den tekniske skole samt eventuelt anden relevant dokumentation. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter i PDF format, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er fredag den 30. juli 2021, og vi forventer at afholde samtaler i uge 32.
Tiltrædelse den 01. september 2021.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Forsvaret har i alt ca. 22.000 medarbejdere – heraf ca. 6.500 civile ansatte. Det der kendetegner os, er
blandt andet bredden i personalesammensætningen: lektorer, maskinarbejdere, kokke, læger, økonomer, kontorpersonale, ingeniører, it-medarbejdere og mange flere.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper.
Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.
  
  
  

Generel information


Tjenestested

Birkerød, Danmark

Geografi

Region Hovedstaden

Organisation/Værn

Værnsfælles

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

30.07.2021

Indrykningsdato

14.06.2021

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent