Civil karriere 3

Film- og TV-produktionstekniker elev med gode formidlingskompetencer og interesse for Forsvarets uddannelser søges til Forsvarsakademiet kommunikationsteam


Film- og TV-produktionstekniker elev til Forsvarsakademiet

Er du interesseret i at formidle viden og fortælle videofortællinger om Forsvarets uddannelser og vidensområder?

Er du kreativ og faglig stærk indenfor video og lyd, og kan du formidle viden om Forsvarsakademiets arbejdsområder med blik for forskellige målgrupper?

Hvis ja, så er du måske vores nye elev i Forsvarsakademiets kommunikationsteam!
Om os
Forsvarsakademiets kommunikationsteam indgår i ledelsesbetjeningen af Forsvarsakademiets chef, vicechef og dekan, herunder støtte og ledelseskoordination til akademiets faglige institutter, skoler og afdelinger. Vi har også ansvaret for Forsvarsakademiets interne og eksterne kommunikationsindsatser. Vi formidler viden om Forsvarsakademiets uddannelser, forskning og faglige formidling på både interne og eksterne kanaler.

Forsvarsakademiet uddanner Forsvaret til at løse de unikke opgaver, Forsvaret har. Det gør vi gennem uddannelser, som er tidssvarende, relevant og fleksible. Gennem kvalificeret forskning og udvikling bidrager vi til samfundsdebatten. Vi rådgiver om dansk forsvars- og sikkerhedspolitik og de praktiske udfordringer, samfundet står overfor – både i dag og i fremtiden.

Vores opgaveportefølje er med andre ord bred – og vi vil gerne fortælle endnu flere historier om vores uddannelser og vidensproduktion gennem podcasts og videoer. Vi har i den forbindelse brug for en elev, der sammen med vores film og tv-produktionstekniker kan være med til at producere podcasts og videoer om vores arbejde til interne kanaler, resten af Forsvaret og den brede offentlighed.

Som elev vil du indgå i tæt samarbejde og faglig sparring med kommunikationsteamet, der består af en faglig leder, to civile kommunikationsmedarbejdere samt en fotografelev. Kommunikationsteamet består også af en film og TV-produktionstekniker, som vil kunne udfordre dig og støtte dig i din faglige udvikling i forbindelse med dine løbende opgaver/projekter.

Du vil således komme til at arbejde i et dynamisk og spændende arbejdsmiljø med fleksibel arbejdstid og frihed under ansvar.
Om stillingen
Som elev hos os, kommer du til at løse en række forskelligartede opgaver bl.a.:

- Planlægge, gennemføre og redigere lyd- og videoproduktioner der omhandler Forsvarsakademiets uddannelser, faglige formidling og arrangementer - fra idé til færdig produkt. Produktionerne varierer meget og kan være alt fra livestreaming af arrangementer på SoMe, livetransmission til tv-stationer og til egenproducerede videoer, der fortæller om Forsvarsakademiets arbejde.

- Administration og opbygning af både billede- og videoarkiv på tværs af Forsvarsakademiet, hvilket vil indebære besøg på andre tjenestesteder end Svanemøllen Kaserne i København, som bliver dit primære tjenestested.

- Støtte til administration og drift af Forsvarsakademiets kontorer på YouTube og Soundcloud.

- Fotografering (stillbilleder) af Forsvarsakademiets ansatte, arrangementer, udnævnelser og bygninger mv.

- Oprettelse, indhentning og arkivering af samtykke-erklæringer til egne produktioner.

- Input og bidrag til Forsvarsakademiets overordnede kommunikationsstrategi.
Om dig
Du har gennemført grundforløbet på film- og tv-produktionsuddannelsen fra enten NEXT i København eller Medieskolerne i Viborg. Du ved, hvad der skal til for at fortælle engagerende visuelle historier, og du har gode faglige kompetencer indenfor video, lyd og grafik. Du har også en generel interesse for kommunikation og vidensformidling.

Vi arbejder hovedsagligt i Premiere Pro, After Effects, Photoshop, Lightroom og Audition, så det er en fordel, hvis du har kendskab til disse programmer. Ligeledes er det en fordel, at have kendskab til Sonys PXW-X-, PXW-Z-, PXW-FS- og/eller A7-serie.

Du skal kunne samarbejde, navigere og skabe konkrete resultater i en politisk styret organisation med mange interesser. Det vil derfor være en fordel, hvis du har kendskab til Forsvaret eller andre politisk styrede organisationer, men det er ikke et krav.

Det afgørende er imidlertid, at du har de rette kompetencer og den rette indstilling til jobbet.

Vi lægger derfor vægt på, at du:

- har lyst til at arbejde med visuel historiefortælling om Forsvarsakademiets uddannelser og forskning gennem video- og lydproduktioner

- har mod på at lære noget nyt hver dag

- er målgruppebevidst, kreativ og iderig

- er ansvarlig og pålidelig og har god situationsfornemmelse og forståelse for de mange forskellige interessenter og hensyn, som du skal være opmærksom på i en politisk styret organisation

- arbejder selvstændig, trives med en stor kontaktflade og har mod på at tage initiativ

Vedhæft gerne link til portefølje med eksempler på tidligere arbejde i din ansøgning.
Ansættelsesvilkår
Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst for håndværkere i staten og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Lønnen udgør efter endt grundforløb det første år 13.077,83 pr. måned for dig, som er over 18 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 19.675,33 kr. pr. måned.
Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Ansøgningsfristen er 31. maj 2020. Vi forventer at afholde samtaler medio juni.

Stillingen ønskes besat fra d. 17. august 2020.

Kontakt og ansøgning
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig og faglig leder i Kommunikationsteamet Edith Lauglo Endsjø på tlf.nr. 25 55 22 26.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Dorthe Rasmussen på telefon 7281 9169.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Forsvarsakademiet
På Forsvarsakademiet uddanner vi fremtidens ledere i Forsvaret, så de bliver nogle af de dygtigste i NATO. Vores uddannelser er forankret i den militære profession inden for både Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet samt de elementer, der går på tværs af de tre værn. Uddannelserne spænder over de grundlæggende sergent- og officersuddannelser i et af de tre værn eller som sprogofficer, over videreuddannelseskurser og enkeltstående kurser for Forsvarets ansatte, til Master i Militære Studier.

Alle videregående uddannelser er baseret på forskning inden for vores tre kerneområder; militære operationer, militær strategi og militær ledelse, som bliver varetaget af akademiets fem institutter. Udover at levere forskningsbaseret undervisning bruges vores militære viden også bredt i og uden for Forsvaret til gavn for samfundet, vores allierede og øvrige partnere. Akademiet har et stort netværk af samarbejdsparter ved både danske og udenlandske forsknings- og uddannelsesinstitutioner, og bidrager til udvikling af NATO's doktriner og forskningsprojekter.

Læs mere om Forsvarsakademiet på: www.fak.dk
  
  
  
Generel information

Tjenestested

Svanemøllens Kaserne

Lokation

Region Hovedstaden

Værn

Civil

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

31.05.2020

Indrykningsdato

04.05.2020

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent