Civil karriere 3

Lærling smed bearbejdning søges til Vedligeholdelsesområde Aalborg


Smedelærling til Vedligeholdelsesområde Aalborg

Drømmer du om en uddannelse, der kan give dig et godt og stærkt fundament i dit fremdige arbejdsliv? Er du klar til at tage ansvar for din egen læring og udvikling? Hvis det er nogle af de krav, du stiller til uddannelse og fremtid, så er det nu du skal til tasterne og sende os din ansøgning.
Om os
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste blev oprettet 1. januar 2020 ved sammenlægning af vedligeholdelsesorganisationer på tværs af Forsvaret.

Vedligeholdelsestjenesten er en organisation med ca. 1700 civile og militære medarbejdere, der balancerer forretningsdrift med operativ indsættelse i vedligeholdelsen af Forsvarets køretøjer, skibe og fly samt våben- og kommunikationssystemer.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste bliver organiseret under Forsvarskommandoen i tre værnsopdelte vedligeholdelsesafdelinger samt en central ledelse.

Vedligeholdelsesafdeling LUFT består af 654 faste medarbejdere, og op til ca. 100 elever, og omfatter en central ledelse i Brabrand, Forsvarets flymekanikeruddannelse i Karup og to Vedligeholdelsesområder hhv. Karup og Aalborg.

Vedligeholdelsesområde Aalborg fokuserer på dybdegående Base Maintenance af helikoptere og kampfly, komponentvedligeholdelse, samt Jordudstyrsvedligeholdelse.
Om stillingen
Den ledige lærlingestilling er placeret på Jordudstyrsværkstedet, som organisatorisk hører under Vedligeholdelsesområde Aalborg.
Du bliver en del af et team, der varetager mange forskelligartede opgaver på Forsvarets materiel, inden for reparation og fremstilling af plade- og spåntagende bearbejdning. Du vil få mulighed for at opnå kvalifikationer inden for strukturarbejde på luftfarttøjer samt traditionelt smedearbejde.

Du vil som smedelærling komme til at arbejde både praktisk og teoretisk med bearbejdning af metal vekslende mellem Jordudstyrsværkstedet og Struktur- og maskinværkstedet i Nørresundby samt TECHCOLLEGE. Uddannelsen afsluttes med en svendeprøve.

Rejseaktivitet i forbindelse med kurser og uddannelse kan forekomme.
Om dig
Du har bestået folkeskolens afgangseksamen og afsluttet grundforløbet for smedeuddannelsen. Alternativt er du over 25 år og har en realkompetencevurdering til ny mesterlærer.
Du har stor interesse for faget og meget gerne kendskab for Forsvaret.
Vi forventer, at du lægger energi i din uddannelse, er stabil, har teknisk flair og er en teamplayer.

Ansvarlighed og kvalitet er en vigtig værdi i Forsvaret, og vi forventer, at du vil arbejde på at tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du evner at arbejde selvstændigt, og at du har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed.
Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende organisationsaftale for håndværkere i staten og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Lønnen er afhængig af din alder. Er du over 18 år udgør den for dig, det første år 11.255,83 kr. pr. måned. Er du over 25 år vil lønnen være 19.510,67 kr. pr. måned.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet, hvilket betyder, at du vil kunne blive bedt om at vise straffeattest til en evt. samtale.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte værkstedsleder Jan Poulsen på telefonnr.: 2540 7833.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-sagsbehandler Mette Sanggaard Kristensen på telefonnr.: 7281 9113.

Ansøgningsfristen er den 27. januar 2020. Samtaler forventes afholdt i uge 5 2020. Ansættelse efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning og CV. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks Vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde, modificere specifikke materielsystemer inden for deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivision består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.
  
  
  
Generel information

Tjenestested

Flyvestation Aalborg

Lokation

Region Nordjylland

Værn

Civil

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

27.01.2020

Indrykningsdato

13.01.2020

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent