Hæren 06

Mediegrafikerelev til Hærens Fjernundervisningselement i Fredericia


Mediegrafikerelev til Hærens Fjernundervisningselement i Fredericia

Kunne du tænke dig en udfordrende og alsidig Mediegrafiker uddannelse? Så er det nu du skal søge. Hærens Fjernundervisningselement ved Føringsstøtteregimentet, Ryes Kaserne i Fredericia har brug for en elev den 01. januar 2020.
Om os
Fjernundervisningselementet har til opgave at støtte hele Hæren/Forsvaret med udvikling af fjernundervisning. Elementet har til huse på Ryes Kaserne i Fredericia og består lige nu af en militær leder, en grafisk animator samt en multimediedesigner.
Elementet er en del af uddannelsessektionen som er på 15 medarbejdere.
Vi har et uformelt arbejdsmiljø, fleksible arbejdstider samt gode kollegaer og god mulighed for faglig sparring.
Om stillingen
Uddannelsen varer ca. 3 år og 5 måneder - alt efter dine kvalifikationer, og uddannelsen kombinerer den praktiske del ved værkstedet med skoleperioder på nærmeste tekniske skole.

Du vil være med til at flytte tavleundervisning til det nyeste inden for E-læring - hvor du vil være med til at udvikle den grafiske indpakning. Det er et arbejde, der vil få stor betydning for mange medarbejdere hvert år. Den ene dag er du i Aalborg for støtte ved afholdelse af en workshop, der viser, hvordan man effektivt laver fjernundervisning. Den næste dag er du i gang med at producere læringsmateriale, der viser, hvordan man effektivt laver en sprængning.

Helt konkret vil du lære og være med til følgende:
- Udvikle fjernundervisning og læringsobjekter ved brug af Adobe pakken.

- Udvikle læringsobjekter i form af grafik, animationer, video og interaktive elementer.

- Opsætte og vedligeholde e-lærings programmer til brug i undervisning

- Bidrage med at udvikle informationsmateriale, såvel digitalt som ikke digitalt.

- Optage, teste, redigere og klargøre videosessioner af udvalgte arbejdsprocesser til uddannelsesbrug samt evt. indtale instruktion på dansk.

- Du omdanner fx et klassisk PowerPoint til en flot interaktiv uddannelseslektion, der viser hvordan man adskiller og samler en antenne eller benytter vores systemer samt programmer.

Hæren er en stor organisation, og der er hele tiden behov for nyt multimediemateriale. Det er en spændende opgave. Der skal forventes rejseaktivitet af kortere varighed.
Om dig
Vores forventninger til dig som elev er, at du har folkeskolens 9./10. klasses afgangseksamen, eller tilsvarende. Du behersker engelsk i tale og skrift. Som minimum har gennemført grundforløb mediegrafiker med tilfredsstillende resultat eller forventer at gøre det.
Du har en interesse for det grafiske, er selvstændig, kreativ og altid villig til at dele dine ideer. Du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet. Ligeledes at du har viljen og lysten til at arbejde i et anderledes miljø.
Det er ønskeligt, men ikke et krav, at du har gennemført hærens basisuddannelse (værnepligten) eller tilsvarende.
Ansvarlighed og kvalitet er en vigtig værdi i Forsvaret, og vi forventer, at du vil arbejde på at tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du evner at arbejde selvstændigt og at du har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed.
Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for
Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den enhver tid gældende
fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).
Lønnen er afhængig af din alder, og udgør efter endt grundforløb for dig som er under 18 år, det første år 11.207,83 kr. pr. måned. Er du over 18 år vil lønnen det første år være 14.040,92 kr. pr. måned. Er du derimod over 25 år vil lønnen være 20.105,42 kr. pr. måned.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Kontakt Vil du vide mere om uddannelsen, er du velkommen til at kontakte Leder for fjernundervisningselementet Bo Posselt Kristensen på 5085 9636, eller ved spørgsmål om løn- og ansættelsesvilkår HR-sagsbehandler Mette Sanggaard Kristensen på 7281 9113.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via at klikke på linket ”søg den ledige stilling” og vedhæfte ansøgningen, CV, eksamensbevis (udskrift af eksamensblad), grundforløbsbevis samt anden dokumentation. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter i PDF format, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale. Ansøgningsfristen er den 12. december 2019.

Tiltrædelse den 01. januar 2020 eller efter aftale
Du kan læse om Forsvaret på www.forsvaret.dk

OM TRÆNREGIMENTET
Trænregimentet er Hærens største myndighed og tæller op mod 2.000 medarbejdere i de perioder, hvor vi har værnepligtige. Udover den kontinuerlige støtte til forsvarets internationale operationer, er en af regimentets vigtigste opgaver at uddanne logistik- og militærpolitienheder. Vores enheder er primært placeret i Aalborg, men vi rummer også enheder i Vordingborg og værksteder over næsten hele landet.
  
  
  
Generel information

Tjenestested

Ryes Kaserne

Lokation

Region Syddanmark

Værn

Hæren

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

12.12.2019

Indrykningsdato

22.11.2019

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent