Civil karriere 3

Elektronikfagteknikerlærlinge til Sensor- & optronikværksted


Elektronikfagteknikerlærlinge til Sensor- & Optronikværksted

Kunne du tænke dig en uddannelse, som udfordrer dig i dagligdagen, og vil du have et godt og stærkt fundament til dit fremtidige arbejdsliv? Vil du have viden og nye perspektiver på Forsvaret. Vil du selv tage ansvar for din egen læring og udvikling? Hvis det er nogle af de krav, du stiller til uddannelse og fremtid, skal du søge en stilling som elektronikfagteknikerlærling hos os.
Om os
Sensor- & Optronikværkstedet er en spændende og velfungerende arbejdsplads med ansvar for installation, modifikation og større eftersyn på Forsvarets enheder inden for navigation, metrologi, sonar, undervandssystemer, optroniske sensorer, printkort/moduler, og skydesimulator.

Vi er 44 medarbejdere med forskellige håndværksmæssige baggrunde, men er fælles om at have særligt fokus på kvalitet og professionalisme.

Vi vægter kontinuerlig udvikling for alle vores ansatte. Derfor vil vi løbende sikre din kompetenceudvikling, som indledes med en afklaringssamtale, når din prøvetid er afsluttet. Herefter vil vi i fællesskab planlægge, hvordan du opnår kvalificering og udvikling.
Om stillingen
Forsvarets enheder anvender noget af det mest avancerede indenfor elektronisk udstyr. Sensor- & Optronikværkstedet vedligeholder navigations-, kommunikations- og dataudstyr samt optroniske sensorer i forsvaret.

Som elektronikfagteknikerlærling arbejder du med at betjene, reparere, justere og modificere højteknologisk, elektronisk udstyr. Du bliver en del af et 44 mand stort vedligeholdelsesteam, hvor du både arbejder selvstændigt og sammen med dine kolleger.

Vi kan give dig en uddannelse, hvor du bliver fagligt og personligt udfordret inden for arbejdet med højteknologisk, elektronisk udstyr. Arbejdet foregår i et dynamisk og tværfagligt miljø med stor fokus på kvalitet og sikkerhed.

Der kan forekomme rejsearbejde, og det vil være en fordel, at du har kørekort.
Om dig
Du har afsluttet – eller er ved at afsluttet - EUC grundforløb inden for strøm, styring og it.

Ansvarlighed og kvalitet er en vigtig værdi i Forsvaret, og vi forventer, at du vil tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du har evnen og viljen til at arbejde selvstændigt, og at du har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed, hvor der vil være vekselvirkning mellem arbejde på værkstedet og skoleforløb.

Hvis du er fyldt 25 år eller bliver det inden start på uddannelse, gælder de samme krav, men du skal have foretaget en realkompetencevurdering (RKV) på en erhvervsskole, hvis du er på ny ordning. Dette skal vedlægges din ansøgning.
Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale Håndværker i Staten. Lønnen er afhængig af din alder. Efter endt grundforløb udgør den for dig, som er over 18 år det første år 12.968,42 kr. pr. måned. Er du derimod over 25 år vil lønnen være 19.510,67 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om uddannelsen, er du velkommen til at kontakte Jens Michael Jensen på Tlf. 72 82 12 51.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Dorthe Rasmussen på telefon 72 81 91 69.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV, uddannelsesbvis og evt. RKV. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 21. oktober 2019, og vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler umiddelbart herefter. Ansættelse pr. 1. december 2019 eller efter aftale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARETS HOVEDVÆRKSTEDER
Forsvarets Hovedværksteder er en ISO- og arbejdsmiljøcertificeret LEAN-orienteret landsdækkende virksomhed med godt 800 kompetente medarbejdere, der vedligeholder og modificerer forsvarets køretøjer, skibe og fly samt våben- og kommunikationssystemer på specialværkstedsniveau.

Myndigheden er aktuelt organiseret under Forsvarskommandoen i tre produktionsområder med et antal underlagte specialværksteder samt en stab. Pr. 1. januar 2020 organiseres store dele af Forsvarets vedligeholdelse af materiel i Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste som en ny myndighed, fortsat organiseret under Forsvarskommandoen. Forsvarets Hovedværksteder som helhed er omfattet af denne beslutning, og derfor vil udvalgte medarbejdere skulle dedikere en del af deres arbejdsindsats i 2019 til forberedelse af denne nye myndighed.
  
  
  
Generel information

Tjenestested

Frederikshavn

Lokation

Region Nordjylland

Værn

Civil

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

21.10.2019

Indrykningsdato

20.09.2019

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent