Civil karriere 3

IT-Supporter lærling


IT-Supporter lærling

Har du lyst til at være IT-supporterelev på en spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor du kan få kontakt til mange forskellige mennesker? Så skal du til tasterne, og sende os din ansøgning.
Om os
Som mange andre organisationer er forsvaret afhængig af, at IT fungerer. Som IT- Supporter kommer du til at varetage mange spændende og alsidige opgaver indenfor drift, service og support. Du bliver en del af et varieret og engageret drift- og support sektion, som yder en professionel support til vores brugere i Forsvarsministeriets Materiel og -indkøbsstyrelsen. I jobbet indgår du i vores servicedesk team, hvor du giver vores kunder 1. og 2. level support. Dine arbejdsopgaver vil variere fra daglig support, fejlfinding og retning samt at opbygge, konfigurere og vedligeholde pc´er. Derfor er det afgørende, at du befinder dig godt i et job med varierende arbejdsopgaver.
Om stillingen
Uddannelsen varer ca. 2 år og består af et praktikforløb kombineret med et teoretisk forløb på skole.

Som IT- supportereelev kommer du til at varetage mange spændende og alsidige opgaver, indenfor service og supportområdet. Du bliver en del af et team på 5 dygtige medarbejdere, som yder en professionel support til vores brugere i Forsvarsministeriet samt Forsvarskommandoen Øst.

Du vil under uddannelsen komme til at beskæftige dig med en lang række opgaver, herunder:
- Installation og vedligeholdelse af fortrinsvis Microsoft løsninger
- Klargøring og installering af PC
- Supportere brugerne
- Fejlfinding på hardware og netværk
- Bruger administration

Du indgår i afdelingen på lige vilkår med dine kollegaer. Der er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling og du vil løbende få faglige udfordringer.
Om dig
Vores forventninger til dig som elev er, at du har folkeskolens 9./10. klasses afgangseksamen, eller tilsvarende. Du behersker engelsk i tale og skrift. Som minimum har gennemført grundforløb inden for strøm, styring og it med tilfredsstillende resultat.

Du skal have interesse for IT, og har måske allerede en stor viden på området. Da du kommer til at servicere mange brugere, forventer vi, at du er serviceorienteret, imødekommende og kan kommunikere med mange forskellige mennesker. Sidst men ikke mindst er du ansvarsbevidst og har teknisk flair samt forståelse for de mere komplekse opgaver i forbindelse med drift af IT.

Det er en fordel hvis du har gennemført, eller forventer at kunne gennemføre, hærens basis uddannelse.

Ansvarlighed og kvalitet er en vigtig værdi i Forsvaret, og vi forventer, at du vil arbejde på at tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du evner at arbejde selvstændigt og at du har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed.
Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale Håndværker i Staten. Lønnen udgør efter endt grundforløb det første år 11.434,83 kr. pr. måned for dig, som er over 18 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 18.722,33 kr. pr kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvaret er du underlagt særlige vilkår. Du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet

KONTAKT OG ANSØGNING:
Vil du vide mere om uddannelsen, er du velkommen til at kontakte Chef for regionalt servicecenter Darran Mear på 41 94 62 63.
Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder løn- eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Lars Holte Sandgaard på 72 81 91 58.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via at klikke på linket "søg den ledige stilling" og vedhæfte ansøgningen, CV, eksamensbevis (udskrift af eksamensblad), grundforløbsbevis samt anden dokumentation. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter i PDF format, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 31. August 2019.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 34, 2019.

Tiltrædelse den 1. september 2019.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning

Forsvaret er en af Danmarks største arbejdspladser
Forsvaret har i alt 22.000 medarbejdere – heraf ca. 7.000 civile ansatte. Det der kendetegner os, er blandt andet bredden i personalesammensætningen: lektorer, maskinarbejdere, kokke, læger, økonomer, kontorpersonale, ingeniører, it-medarbejdere og mange flere.

En moderne arbejdsplads
Vores holdning er, at den enkelte medarbejder skal udvikle sig både fagligt og personligt, så det har værdi for hele arbejdslivet. Det giver motiverede, engagerede og fleksible medarbejdere, som trives og som er af stor værdi for hele organisationen. Her er rig mulighed for at rokere rundt og få nye udfordringer, uanset om man er chef, leder, mellemleder, generalist, specialist eller noget helt andet. Internt støtter vi op om hver eneste ansat gennem personlige udviklingsplaner med tiltag, som både styrker medarbejderen og Forsvaret.

En anderledes arbejdsplads
Forsvaret både ligner og adskiller sig fra andre offentlige og private arbejdspladser. Vores mission er at arbejde for fred og sikkerhed i både Danmark og verden.
OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Knap 850 af FMI’s ca. 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Ballerup.
FMI’s hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. Til at gøre dette administrerer FMI årligt ca. 9 mia. kr. svarende til ca. 1/3 af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder, da det er støtten hertil, som altid er i centrum.

  
  
  
Generel information

Tjenestested

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse

Lokation

Region Hovedstaden

Værn

Civil

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

31.07.2019

Indrykningsdato

05.07.2019

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent