Hæren 06

IT- supporterelev til CIS Operation Center på Ryes Kaserne i Fredericia


IT- supporterelev til Danmarks måske mest unikke arbejdsplads

Hvis du er en ”nørd” som elsker at arbejde med IT, og kunne du tænke dig en udfordrende og alsidig IT- supporteruddannelse? Så er det nu du skal søge.
Communications and Information Systems Operation Center ved Føringsstøtteregimentet på Ryes Kaserne i Fredericia som har brug for en dygtig elev fra 1. oktober 2019.
Om os
Vi ved Communications and Information Systems Operation Center, er teknisk ansvarlig for driften af stort set alle operative netværksløsninger til støtte for Forsvarets øvelser, operationer og missioner. Vi støtter både nationalt og internationalt.

Vi består af en servergruppe, en netværksgruppe, en CIS-materielgruppe og et servicemanagementelement, der samarbejder for at yde den bedst mulige service til brugerne.

Vi er præget af IT-specialister, der inden for hver deres område bidrager til en fælles opgaveløsning. Vi i gruppen sidder derfor samlet i hver vores kontormiljø, og lederen sidder sammen med os for at kunne være en del af teamet.
Om stillingen
Du er i lære som IT-supporter, og vil under uddannelsesforløbet tilegne dig teoretiske og praktiske færdigheder relevant for uddannelsen.
Uddannelsen varer ca. 2 år - alt efter dine kvalifikationer, og uddannelsen kombinerer den praktiske del hos os med skoleperioder på nærmeste tekniske skole.

Som elev vil du komme til at arbejde skiftende i både server- og netværksgruppen, afhængende af hvor du er i din IT-supporteruddannelse. Du vil komme til at arbejde med opbygning, konfiguration og vedligeholdelse af servere, netværk, PC’er, applikationer og alt andet der skal til for at leverer færdige og funktionelle IT løsninger til brugerne.
Om dig
Vores forventninger til dig som elev er, at du har folkeskolens 9./10. klasses afgangseksamen, eller tilsvarende. Du behersker engelsk i tale og skrift. Som minimum har gennemført grundforløb inden for strøm, styring og it med tilfredsstillende resultat.

Ansvarlighed og kvalitet er en vigtig værdi i Forsvaret, og vi forventer, at du vil arbejde på at tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du evner at arbejde selvstændigt og at du har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed. Ligeledes af du har viljen og lysten til at arbejde i et anderledes miljø.

Det er ønskeligt, men ikke et krav, at du har gennemført forsvarets basisuddannelse (værnepligten) eller tilsvarende.
Ansættelsesvilkår
Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst for Håndværkere i staten og den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Lønnen udgør efter endt grundforløb det første år 11.197,33 kr. pr. måned for dig, som er over 18 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 18.722,33 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes, og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om uddannelsen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlige, seniorsergent Michael Frederiksen, på 7282 6543 eller vores nuværende lærling Christian Hellesø Nicolajsen, på 4168 3023.
Ved spørgsmål om løn- og ansættelsesvilkår kan HR-konsulent Lars Holte Sandgaard kontaktes på 72 81 91 58.

Vi vil bede dig om at søge stillingen ved at klikke på linket ”søg den ledige stilling” og vedhæfte ansøgningen, CV, eksamensbevis (udskrift af eksamensblad), grundforløbsbevis samt anden dokumentation. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter i PDF format, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 16. august 2019.
Vi forventer at afholde samtaler i uge 36, 2019.
Tiltrædelse den 1. oktober 2019.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.
  
  
  
Generel information

Tjenestested

Ryes Kaserne

Lokation

Region Syddanmark

Værn

Hæren

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

02.08.2019

Indrykningsdato

05.07.2019

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent