Civil karriere 3

Lager og logistikoperatørelev til Udleverende depot i Aalborg.


Lager og logistikoperatørelev til Udleverende depot i Aalborg.

Kunne du tænke dig at få en anderledes uddannelse med masser af muligheder? Så er Forsvaret måske noget for dig! Vi leder efter en elev til Forsvarets Udleverende depot i Aalborg.
Om os
Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution, som er en del af Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse, indkøber, leverer og opbevarer alle former for forsyninger til forsvarets enheder og ansatte, herunder også reservedele og klargøring af biler. Til løsning af de opgaver er vi godt 650 dedikerede medarbejdere fordelt over hele landet.

På depotet i Aalborg er vi en blanding af både civile og militære medarbejdere. Vi har en uformel tone, men samtidig sætter vi vores faglighed højt, og bestræber os løbende på at yde en god og stabil service for vores kunder på Aalborg kaserner.
Om stillingen
Uddannelsen strækker sig over 2½ år efter endt og bestået grundforløb. Uddannelsen vil primært foregå på virksomheden med 6 skoleophold på en erhvervsskole.

Du starter i praktik på vores depot, hvor du i en periode på ca. 4 måneder vil lære de grundlæggende færdigheder inden for lager og logistik. Forsvaret og uddannelsen vil give dig masse af opgaver og rammer, hvor du kan afprøve dine talenter og skabe dig en spændende hverdag.
Om dig
Vi forventninger, at du som minimum har folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve. Men vi også gerne, at du har taget grundforløbet.

Ansvarlighed og kvalitet er en vigtige værdier i Forsvaret, og vi forventer, at du vil arbejde på at tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet overfor.

Det kræver, at du lægger tilstrækkelig energi i din uddannelse, at du som person er engageret og initiativrig og kan lide at samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du også evner at arbejde selvstændigt samt at du har lyst til at arbejde i en anderledes og moderne virksomhed.
Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale for Rengøringsassistenter, specialarbejder og visse erhvervsuddannelser m.fl. i staten mv. (3F) Aflønning sker med en start løn på 9.420,37 kr. pr. måned for elever under 25 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 20.262,79 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om arbejdspladsen, er du velkommen til at kontakte leder af Udleverende Depot Aalborg, seniorsergent Casper Skouboe Olesen på telefon 25 55 26 10.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår kan du kontakte HR-konsulent Dorthe Rasmussen på telefon 7281 9169.

Sådan søger du:
Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 9. august 2019. Vi forventer at afholde samtaler umiddelbart efter udløbet af ansøgningsfristen.

Tiltrædelse snarest.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Knap 850 af FMI’s ca. 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Ballerup.
FMI’s hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. Til at gøre dette administrerer FMI årligt ca. 9 mia. kr. svarende til ca. 1/3 af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder, da det er støtten hertil, som altid er i centrum.
  
  
  
Generel information

Tjenestested

Aalborg

Lokation

Region Nordjylland

Værn

Civil

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

09.08.2019

Indrykningsdato

03.07.2019

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent