Civil karriere 3

Lager- og logistikoperatørelev til Forsvarets Hovedværksteder


Lager- og logistikoperatørelev til Forsvarets Hovedværksteder

Forsvaret er parat til at udfordre dig – er du parat til at tage udfordringen? Drømmer du om en spændende uddannelse som lager- og logistikoperatør, og har du lyst til at arbejde på en levende og uformel arbejdsplads, hvor kvaliteten er i højsædet? Så skal du søge ind som elev ved Forsvarets Hovedværksteder i Frederikshavn.
Om os
Forsvarets Hovedværksteder er en ISO- og arbejdsmiljøcertificeret LEAN-orienteret landsdækkende virksomhed med godt 800 kompetente medarbejdere, der vedligeholder og modificerer forsvarets køretøjer, containere, skibe og fly samt våben- og kommunikationssystemer på specialværkstedsniveau.

Myndigheden er organiseret under Forsvarskommandoen i tre produktionsområder bestående af 19 specialværksteder samt en stab.

Stillingen er tilknyttet Produktionslageret ved Drifts- og Logistikelementet under Produktionsområde NORD. Vi er 6 rutinerede medarbejdere, der varetager lagerfunktionen for de 4 værksteder under Produktionsområde NORD på Flådestation Frederikshavn.

Vi vægter kontinuerlig udvikling for alle vores ansatte. Derfor vil vi løbende sikre din kompetenceudvikling, som indledes med en afklaringssamtale, når din prøvetid er afsluttet. Herefter vil vi i fællesskab planlægge, hvordan du opnår kvalificering og udvikling i jobbet.
Om stillingen
Som elev vil vi lære dig alt, hvad der er værd at vide om optimal forsyning og distribution samt brug af Forsvarets IT-systemer. Du bliver en del af et team, hvor du både arbejder selvstændigt og sammen med dine kollegaer, og hvor service er et af nøgleordene.

Som elev i Forsvaret vil du få både faglige og personlige udviklingsmuligheder. Uddannelsens varighed vil afhænge af dine kvalifikationer, men vil veksle mellem praktik og skoleophold. Uddannelsen afrundes med en svendeprøve.
Om dig
Du har formodentligt gennemgået – eller er i gang med - grundforløbet på lager- og logistikuddannelsen. Vi forventer, at du lægger energi i din uddannelse, er stabil, har stor interesse for faget og er en teamplayer. Kan du tage udfordringer med et smil og har masser af gå-på-mod, er du måske vores nye elev.

Hvis du er fyldt 25 år eller bliver det inden start på uddannelse, gælder de samme krav, men du skal have foretaget en realkompetencevurdering (RKV) på en erhvervsskole, hvis du er på ny ordning. Denne skal vedlægges din ansøgning.
Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale for Rengøreingsassistenter, specialarbejder og visse erhvervsuddannelser m.fl. i staten mv. (3F) Aflønning
sker med en start løn på 8.472,43 pr. måned for elever under 25 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 20.855,24 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet, hvilket betyder, at du vil kunne blive bedt om at vise straffeattest til en evt. samtale.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Tommy V. Jensen på tlf.: 7282 1231.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesforhold kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse HR-konsulent Dorthe Rasmussen på telefon 7281 9169.

Ansøgningsfristen er den 24. juni 2019, og vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 27. Ansættelse efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning og CV. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSKOMMANDOEN
Forsvarskommandoen er Danmarks og Rigsfællesskabets øverste militære myndighed, og har ansvaret for at udvikle, producere og indsætte de militære kapaciteter og enheder i national og international opgaver. Forsvarskommandoen ledes af forsvarschefen, der samtidig er forsvarsministerens øverste militærfaglige rådgiver. Forsvarschefen har tillige ansvaret for den operative ledelse af de danske militære styrker. Forsvarskommandoen består af Forsvarsstaben og de fem kommandoer; Hærkommandoen, Søværnskommandoen, Flyverkommandoen, Specialoperationskommandoen og Arktisk kommando.
  
  
  
Generel information

Tjenestested

Flådestation Frederikshavn

Lokation

Region Nordjylland

Værn

Civil

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

24.06.2019

Indrykningsdato

06.06.2019

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent