Civil karriere 3

Elektronikfagteknikerlærling ved Produktionsområde Syd, Optik- og Elektronikværksted i Brødeskov


Elektronikfagteknikerlærling ved Optik- og Elektronikværksted i Brødeskov

Er du vores nye Elektronikfagteknikerlærling?
Kunne du tænke dig at være lærling i en professionel, fremtidsorienteret og dynamisk virksomhed, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt? Så vil vi meget gerne høre fra dig, da vi står og mangler en elektronikfagteknikerlærling.
Om os
Forsvarets Hovedværksteder er en kvalitets- og arbejdsmiljøcertificeret LEAN-orienteret landsdækkende virksomhed med godt 800 kompetente medarbejdere, der vedligeholder og modificerer Forsvarets køretøjer, skibe og fly samt våben- og kommunikationssystemer på specialværkstedsniveau.

Myndigheden er organiseret under Forsvarskommandoen i tre produktionsområder med 19 specialværksteder samt en stab.

Optik- og elektronikværksted Brødeskov hører organisatorisk til Produktionsområde Syd, der omfatter 6 specialværksteder på Sjælland og i det sydlige Jylland.

Optik- og elektronikværkstedet er placeret i Brødeskov og består af rutinerede medarbejdere, som udfører vedligeholdelse, reparation, justering, modifikation og kalibrering af optisk og elektronisk udstyr.

Vi vægter kontinuerlig udvikling for alle vores ansatte. Derfor vil vi løbende sikre din kompetenceudvikling, som indledes med en afklaringssamtale, når din prøvetid er afsluttet. Herefter vil vi i fællesskab planlægge, hvordan du opnår kvalificering og udvikling i jobbet.
Om stillingen
Du veksler mellem erhvervsskole (hvor det passer i forhold til din bopæl og dit praktiksted) og praktik på dit tjenestested, hvor du er i lære til elektronikfagtekniker og tilegner dig de praktiske færdigheder og den faglige kompetence.

Som elektronikfagteknikerlærling arbejder du med at betjene, reparere, vedligeholde og modificere elektronisk udstyr. Du bliver en del af et vedligeholdelsesteam, hvor du arbejder selvstændigt og sammen med dine kollegaer.
Om dig
Du har bestået grundforløbet indenfor strøm, styring og IT (Elektronik- og svagstrømsuddannelsen).

Ansvarlighed og kvalitet er en vigtig værdi, og vi forventer, at du vil arbejde på at tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre, men samtidig evner at arbejde selvstændigt.

Der kan være rejseaktivitet forbundet med uddannelsen, hvorfor det vil være en fordel, hvis du er i besiddelse af kørekort til kat. B.

Hvis du er fyldt 25 år eller bliver det inden start på uddannelse, gælder de samme krav, men du skal have foretaget en realkompetencevurdering (RKV) på en erhvervsskole, hvis du er på ny ordning. Dette skal vedlægges din ansøgning.
Ansættelsesvilkår
Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst for håndværkere i staten og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Lønnen udgør efter endt grundforløb det første år 11.197,82 pr. måned for dig, som er over 18 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 18.722,31 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet, hvilket betyder, at du vil kunne blive bedt om at vise straffeattest til en evt. samtale.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedsleder Robert Østergaard Giehm på tlf.: 72 82 29 01.
Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Sheeba Krause på tlf.: 32 66 50 36.

Ansøgningsfristen er den 31. maj 2019, og samtaler afholdes umiddelbart herefter. Ansættelse pr. 1. september 2019.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning og CV. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSKOMMANDOEN
Forsvarskommandoen er Danmarks og Rigsfællesskabets øverste militære myndighed, og har ansvaret for at udvikle, producere og indsætte de militære kapaciteter og enheder i national og international opgaver. Forsvarskommandoen ledes af forsvarschefen, der samtidig er forsvarsministerens øverste militærfaglige rådgiver. Forsvarschefen har tillige ansvaret for den operative ledelse af de danske militære styrker. Forsvarskommandoen består af Forsvarsstaben og de fem kommandoer; Hærkommandoen, Søværnskommandoen, Flyverkommandoen, Specialoperationskommandoen og Arktisk kommando.
  
  
  
Generel information

Tjenestested

Brødeskov Kaserne

Lokation

Region Sjælland

Værn

Civil

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

31.05.2019

Indrykningsdato

13.05.2019

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent