Civil karriere 3

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse søger kontorelev (dele-elev)


Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse søger kontorelev (dele-elev)

Vi satser på dig – hvad satser du på?
Kunne du tænke dig en alsidig og spændende kontoruddannelse med speciale i offentlig administration, så er det nu du skal til tasterne!
Om os
Det første år af din elevtid vil du være ansat hos HK/Nordjylland i Aalborg og andet år er hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse i Hjørring.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet ved at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Ejendomsstyrelsen leverer et full service koncept, hvor opgaverne omfatter; facility management, nybyggeri, vedligehold, miljø- og energiopgaver samt naturpleje – og udføres overvejende via eksterne leverandører.
Om stillingen
Hos HK Nordjylland vil dine arbejdsopgaver bl.a. være:
• administrative opgaver, referatskrivning, håndtering af post
• kalenderstyring og mødeplanlægning
• medlemskontakt via telefon, mail og personligt fremmøde
• elektronisk arkivering
• registrering og ajourføring af medlemssystemer

Hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse vil dine arbejdsopgaver bl.a. være:
• assistance i forbindelse med økonomiopgaver
• leverandørkontakt og indkøbssupport
Om dig
Du har bestået/består:
• HG2,HGS, HGV som giver adgang til kontoruddannelse med speciale
• HTX, STX eller HF, suppleret med et 10 ugers EUS
• HHX, suppleret med et 5 ugers EUS
• EUX, (det studiekompetencegivende forløb)
Du er engageret og ansvarsbevidst. Du er god til at samarbejde, har et godt humør, kan yde en god service og kan trives med mange forskellige arbejdsopgaver.

Er du fyldt 25 år, eller gør det inden start på uddannelsen, skal du vedlægge en realkompetencevurdering (RKV), fra en erhvervsskole.

Er du i tvivl om kravene, bedes du kontakte en erhvervsskole.
Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Lønnen er afhængig af din alder. Efter endt grundforløb udgør den for dig, som er under 18 år, det første år 10.664,58 kr. pr. måned. Er du over 18 år, vil lønnen det første år være 13.360,42 kr. pr. måned. Er du over 25 år vil lønnen være 19.938,25 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes, og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er velkommen til at høre mere om stillingen ved at kontakte HK Nordjylland hvor det er Lene Thomsen, tlf. 3364 1337, mail lene.thomsen@hk.dk.
Hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse er det Solveig Christensen, tlf. 7281 3348,
mail FES-STS09@mil.dk

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-sagsbehandler Bente Galberg Halleby ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9155, mail fps-ba-bss27@mil.dk.

Ansøgningsfristen er den 13. maj 2019.

Tiltrædelse den 1. september 2019.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket og vedhæfte ansøgning, CV, eksamensbevis (udskrift af eksamensblad) samt evt. anden dokumentation. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, for vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.


OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet ved at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Ejendomsstyrelsen leverer et full service koncept, hvor opgaverne omfatter; facility management, nybyggeri, vedligehold, miljø- og energiopgaver samt naturpleje – og udføres overvejende via eksterne leverandører.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Vi har i alt 860 etablissementer spredt ud over hele Danmark.
Ejendomsstyrelsen er overvejende en civil arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber. Styrelsen har ejendomsdriften i centrum: Både i opgaveløsningen med vores kunder og i forhold til kompetenceudvikling af vore medarbejdere.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har et samlet budget på ca. 2 mia. kr., 2,4 mio. m2 bebyggelse i vores portefølje, et samlet øvelsesareal på ca. 36.000 hektar og vi beskæftiger ca. 600 medarbejdere.
  
  
  
Generel information

Tjenestested

Hjørring

Lokation

Region Nordjylland

Værn

Civil

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

13.05.2019

Indrykningsdato

12.04.2019

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent