Flyvevåbnet 3

Elektronikagteknikerlærling til ACW_Skrydstrup


Elektronikfagteknikerlærling til Radarhoved Skrydstrup

Kan du få tingene til at fungere?

Kunne du tænke dig en alsidig og spændende elektronikfagteknikeruddannelse, så er det nu, du skal til tasterne. Radarhoved Skrydstrup har brug for en elektronikfagteknikerlærling fra den 1. september 2019.
Om os
Det er her det mest avancerede elektroniske udstyr skal vedligeholdes. Navigations-, kommunikations- og dataudstyr har en særlig kaliber i Forsvaret. Faktisk er det Forsvaret rundt om i verden, der har opfundet specialiseret elektronisk udstyr.
Du bliver en del af et team med en uformel omgangstone, plads til den enkelte medarbejder og ansvar for egen læring.
Om stillingen
Som elektronikteknikerlærling arbejder du med at betjene, reparere, justere og modificere højteknologisk, elektronisk udstyr. Du bliver en del af et vedligeholdelsesteam, hvor du både arbejder selvstændigt og sammen med dine kolleger.

Du skal både på skolebænken og i praktik. Du veksler nemlig mellem erhvervsskole (hvor det passer i forhold til din bopæl og dit praktiksted) og praktik på dit tjenestested, hvor du er i lære som elektronikfagtekniker og tilegner dig de praktiske færdigheder og den faglige kompetence. Uddannelsen tager 3½ år efter endt grundforløb.
Efter endt læretid er der gode muligheder for en fastansættelse.
Om dig
Vores forventninger til dig som elev er, at du har folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve og grundforløbet Strøm, styring og it med retningen Elektronik- og svagstrømsuddannelsen.

Ansvarlighed og kvalitet er en vigtig værdi i Forsvaret, og vi forventer, at du vil arbejde på at tage ansvar for, og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du evner at arbejde selvstændigt, og at du har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed.

Hvis du er fyldt 25 år, eller gør det inden start på uddannelsen, skal du have lavet en realkompetencevurdering (RKV) ved den tekniske skole. Den skal sendes med din ansøgning.
Ansættelsesvilkår
Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst for Håndværkere i staten og den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).
Lønnen udgør efter endt grundforløb det første år 11.197,33 kr. pr. måned for dig, som er over 18 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 18.722,33 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet, hvilket betyder, at du vil kunne blive bedt om at vise straffeattest til en evt. samtale.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om arbejdspladsen, er du velkommen til at kontakte lærlingekoordinator Tina Boman Gylling på tlf.: 41 38 32 51 mail: osw-acp-111@mil.dk eller lærlingekoordinator Jesper Juul Jensen på tlf.: 40 80 21 41 mail: osw-acp-101@mil.dk.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Sheeba Krause, tlf.: 32 66 50 36.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 12. maj og vi forventer at afholde samtaler i uge 21.

OM FIGHTER WING SKRYDSTRUP
Fighter Wing Skrydstrup udgør basen for de danske kampfly. FW hovedopgave er at opretholde det danske afvisnings- og fotorekognosceringsberedskab samt at deltage i internationale opgaver med henblik på at indsætte de danske kampfly i luftoperationer. For at kunne holde et højt fagligt niveau deltager FW desuden løbende i en række internationale øvelser.
Hos os er engagement og kompetencer det vigtigste - ikke efternavn, køn eller alder.
  
  
  
Generel information

Tjenestested

Skrydstrup

Lokation

Region Syddanmark

Værn

Flyvevåbnet

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

12.05.2019

Indrykningsdato

12.04.2019

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent