Flyvevåbnet 3

Lager og logistikoperatørelev


Lager og logistikoperatørelev til Fighter Wing Skrydstrup

Vil du mærke vingesuset fra fremtidens flyvevåben?
Kunne du tænke dig en alsidig og spændende logistikuddannelse, så er det nu, du skal til tasterne. Fighter Wing Skrydstrup har brug for to nye logistikelever fra den 2. september 2019.

Om os
Det er os, der sørger for, at vores kolleger i Flyvevåbnet har det materiel, de skal bruge på rette sted og til rette tid. Fighter Wing Skrydstrup er Danmarks base for kampflyet F-16 som afløses af F-35 i 2023. Kort sagt er Flyvevåbnets materiel vores speciale.
Om stillingen
Som logistikassistentelev arbejder du med indkøb af varer/materiel, varemodtagelse, kundebetjening og meget mere. Du bliver en del af et team, hvor du både arbejder selvstændigt, og sammen med dine kolleger.

Din uddannelse foregår både på skolebænken og i praktik. Du veksler nemlig mellem skoleophold på Business College Syd i Mommark og praktik på dit tjenestested og tilknyttede samarbejdspartnere, og tilegner dig de praktiske færdigheder og den faglige kompetence. Du lærer alt hvad der er værd at vide om lagerstyring og logistik, du kommer også til at arbejde med informationsteknologi, f.eks. mærkningssystemer. Uddannelsen strækker sig over 2 år.
Om dig
Ansvarlighed og kvalitet er en vigtig værdi i Forsvaret, og vi forventer, at du vil arbejde på at tage ansvar for, og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du evner at arbejde selvstændigt, og at du har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed.
Du har bestået/består:
• HG2,HGS, HGV som giver adgang til handelsuddannelse med speciale
• HTX, STX eller HF, suppleret med et 10 ugers EUS
• HHX, suppleret med et 5 ugers EUS
• EUX (det studiekompetencegivende forløb)
Er du over 25 år, eller gør det inden start på uddannelsen, skal du vedlægge en realkompetencevurdering (RKV), fra en erhvervsskole. Er du i tvivl om kravene, bedes du kontakte en erhvervsskole.
Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale for Rengøreingsassistenter, specialarbejder og visse erhvervsuddannelser m.fl. i staten mv. (3F) Aflønning sker med en start løn på 9.420,37 kr. pr. måned for elever under 25 år.
Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 20.262,79 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes, og kunne opretholde denne igennem hele ansættelsesforløbet.

Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen ved at kontakte lærlingekoordinator Tina Boman Gylling på telefon 41 38 32 51 mail: osw-acp-111@mil.dk eller lærlingekoordinator Jesper Juul Jensen på telefon 40 80 21 46 mail: osw-acp-101@mil.dk
Har du spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Sheeba Krause på telefon 32 66 50 36.

Ansøgningsfristen er den 12. maj 2019. Samtaler forventes gennemført i uge 21. Tiltrædelse 2. september 2019.

OM FIGHTER WING SKRYDSTRUP
Fighter Wing Skrydstrup udgør basen for de danske kampfly. FW hovedopgave er at opretholde det danske afvisnings- og fotorekognosceringsberedskab samt at deltage i internationale opgaver med henblik på at indsætte de danske kampfly i luftoperationer. For at kunne holde et højt fagligt niveau deltager FW desuden løbende i en række internationale øvelser.
Hos os er engagement og kompetencer det vigtigste - ikke efternavn, køn eller alder.
  
  
  
Generel information

Tjenestested

Flyvestation Skrydstrup

Lokation

Region Syddanmark

Værn

Flyvevåbnet

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

12.05.2019

Indrykningsdato

12.04.2019

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent