Civil karriere 3

Fotografelev til Forsvarsakademiet


Fotografelev til Forsvarsakademiet

Kunne du tænke dig en spændende elevplads i Forsvarsakademiets Ledelsessekretariat? Vi støtter Forsvarsakademiets skoler, institutter og forskellige afdelinger med en lang række forskellige fotoopgaver i hele Danmark, hvorfor vi søger en dygtig og selvstændig fotografelev, der både er klar på kompetenceudvikling, køreture og god kaffe. Er det dig, så send din ansøgning!
Om os
Som fotografelev hos os vil du arbejde med at støtte Forsvarsakademiet med fotoopgaver ved vores tjenestesteder rundt i Danmark. Du vil have base i vores TV-studie på Svanemøllens Kaserne, hvor hovedparten af opgaverne også skal løses.

Vi er inde i en rivende udvikling; værnenes sergentskoler er tilgået, og vores opgaver samt ansvar er øget siden nytår, og den fortsatte organisationsudvikling af Forsvarsakademiet vil være i fokus i 2019. Du vil således komme til at arbejde i et spændende arbejdsmiljø med fleksibel arbejdstid og frihed under ansvar.

Jobbet er alsidigt, opgaverne dynamiske, og der er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.
Om stillingen
Som vores nye fotografelev vil du komme til at få et netværk ved alle Forsvarsakademiets tjenestesteder. Din opgave vil være at tage billeder af Forsvarsakademiets tjenestesteder og skoler, hvilket bl.a. indebærer arkitektur, arbejdsmiljø, studiemiljø, ceremonier, udnævnelser, parader, konferencer, rekrutteringsarrangementer samt portrætfotografier mv. samt ikke mindst den efterfølgende billedbehandling. Du vil altså få erfaring med en bred palette af motiver og opgaver, der kan klæde dig godt på til din fremtidige karriere.

Som fotografelev vil du indgå i tæt samarbejde med kommunikationsteamet, der består af to civile kommunikationsrådgivere samt en film og TV-produktionstekniker-elev i Forsvarsakademiets Ledelsessekretariat.
Her vil du have mulighed for at kunne sparre fagligt mht. kommunikative budskaber og Forsvarsakademiets visuelle identitet. Dertil vil du indgå i fagligt fællesskab, hvor du har mulighed for at deltage i sociale arrangementer mv.

Jobbet er alsidigt, opgaverne dynamiske, og der er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.
Om dig
Vi ser gerne du har gennemført og bestået relevant grundforløb. Du skal have flair og interesse for fotografi, være fleksibel og have mod på, at arbejde i en stor organisation. Hos Forsvarsakademiet vil du få en bred kontaktflade. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at bidrage til at opbygge og bevare de gode relationer til dine kollegaer ved Forsvarsakademiet.

Du er moden og ansvarsbevidst af natur, menneskeklog og det motiverer dig at prøve kræfter med mange forskellige opgaver inden for fotografi. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, og samtidig er opsøgende i forhold til at indhente viden, så du sikrer, at dine opgaver bliver løst på bedst mulig vis.

Det er naturligt for dig at bidrage og tage initiativer, der sikrer et godt sammenhold og samarbejde på tværs af Forsvarsakademiet. Du vil interagere med mange civile og militære kollegaer på alle niveauer og skal kunne agere smidigt i forskellige subkulturer af vores virksomhedskultur.

Vi ønsker særligt en fotografelev, der vil specialisere sig som erhvervsfotograf. Stillingen kræver udstationering i tre måneder til et andet firma, fx inden for PR-virksomhed eller lignende, for at sikre det faglige grundlag for din uddannelse.
Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer (OAO-fællesoverenskomsten), og til den enhver tid gældende organisationsaftale for Fagfotografer, helseassistenter samt laboratoriemestre ved Dansk Dekommissionering mv. Lønnen er afhængig af din alder, og udgør den for dig som er over 17 år 15,672,53 kr. pr. måned. Er du derimod over 25 år vil lønnen være 19.966,52 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Major Jan Glargaard på 728 17021.
Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen eller løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Lars Holte Sandgaard på 728 19158.

Du kan læse om Forsvarsakademiet på www.fak.dk.

Sådan søger du
Hvis du er interesseret, skal du søge stillingen via nedenstående link, og du bedes vedhæfte relevante dokumenter til din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 2. maj 2019. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende.
Tiltrædelse den 1. juni 2019.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning

Forsvaret er en af Danmarks største arbejdspladser
Forsvaret har i alt 20.000 medarbejdere - heraf ca. 6.000 civile ansatte. Det der kendetegner os, er blandt andet bredden i personalesammensætningen:lektorer, maskinarbejdere, kokke, læger, økonomer, kontorpersonale, ingeniører, it-medarbejdere og mange flere.

En moderne arbejdsplads
Vores holdning er, at den enkelte medarbejder skal udvikle sig både fagligt og personligt, så det har værdi for hele arbejdslivet. Det giver motiverede, engagerede og fleksible medarbejdere, som trives og som er af stor værdi for hele organisationen. Her er rig mulighed for at rokere rundt og få nye udfordringer, uanset om man er chef, leder, mellemleder, generalist, specialist eller noget helt andet. Internt støtter vi op om hver eneste ansat gennem personlige udviklingsplaner med tiltag, som både styrker medarbejderen og Forsvaret.

En anderledes arbejdsplads.
Forsvaret både ligner og adskiller sig fra andre offentlige og private arbejdspladser. Vores mission er at arbejde for fred og sikkerhed i både Danmark og verden.


  
  
  
Generel information

Tjenestested

Svanemøllens Kaserne

Lokation

Region Hovedstaden

Værn

Civil

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

02.05.2019

Indrykningsdato

05.04.2019

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent