Civil karriere 3

LASTVOGNSMEKANIKERLÆRLING SØGES TIL HJULKØRETØJS- & CONTAINERVÆRKSTEDET


Lastvognsmekaniker søges til hjulkøretøjs- og containerværksted

Kunne du tænke dig en uddannelse, som udfordrer dig i dagligdagen? Vil du have et godt og stærkt fundament til dit fremtidige arbejdsliv? Vil du have viden om Forsvaret og nye perspektiver på Forsvaret? Vil du selv tage ansvar for din egen læring og udvikling?
Hvis det er nogle af de krav, du stiller til uddannelse og fremtid, skal du søge en spændende stilling som lastvognsmekanikerlærling hos os.

Om os
Forsvarets Hovedværksteder er en ISO- og arbejdsmiljøcertificeret LEAN-orienteret landsdækkende virksomhed med godt 800 kompetente medarbejdere, der vedligeholder og modificerer Forsvarets køretøjer, skibe og fly samt våben- og kommunikationssystemer på specialværkstedsniveau.

Myndigheden er organiseret under Værnsfælles Forsvarskommando i tre produktionsområder bestående af specialværksteder samt en stab.

Hjulkøretøjs- & containerværkstedet er en spændende og velfungerende arbejdsplads med ansvar for vedligeholdelse, reparationer og opgraderinger af Forsvarets mange typer køretøjer, generatorer, komponenter samt påhængsvogne. Værkstedet er også ansvarlig for opbygning, vedligeholdelse og modificering af Forsvarets mange typer containere.
Om stillingen
Som lærling i Forsvaret får du gode faglige og personlige udviklingsmuligheder, uddannelsen foregår i et uformelt arbejdsmiljø blandt gode kollegaer.

Arbejdet med lastbiler omfatter almindelige ladvogne, trækkere til påhængs- eller sættevogne samt tankvogne og busser. Udover lastvogne repareres også komponenter til køretøjer, såsom motorer, gearkasser, bagtøj og generatorer.

Som lastvognsmekanikerlærling vil du få oplæring inden for eftersyn, reparation og vedligeholdelse af lastbiler, ligesom du vil få vejledning om den mest økonomiske reparation, færdselssikkerhed m.m.
Om dig
Du har afsluttet EUC grundforløb inden for mekanik, transport og logistik.

Ansvarlighed og kvalitet er en vigtig værdi i Forsvaret, og vi forventer, at du vil tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre.

Det er vigtigt, at du har evnen og viljen til at arbejde selvstændigt, og at du har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed, hvor der vil være vekselvirkning mellem arbejde på værkstedet og skoleforløb.

Det vil være en fordel, at du har kørekort.

Hvis du er fyldt 25 år eller bliver det inden start på uddannelse, gælder de samme krav, men du skal have foretaget en realkompetencevurdering (RKV) på en erhvervsskole, hvis du er på ny ordning. Dette skal vedlægges din ansøgning.
Ansættelsesvilkår
Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst for Håndværkere i staten og den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Lønnen udgør efter endt grundforløb det første år 11.095,25 kr. pr. måned for dig, som er over 18 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 18.550,83 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om uddannelsen, er du velkommen til at kontakte Værkstedsleder Henrik Christensen på 7282 1601. Har du spørgsmål om løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Sheeba Krause på 32 66 50 36.

Ansøgningsfristen er den 27. januar 2019, og vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 6/2019. Ansættelse efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM VÆRNSFÆLLES FORSVARSKOMMANDO
Værnsfælles Forsvarskommando ligger blandt andet i København og Karup og er en styrelse under Forsvarsministeriet. Værnsfælles Forsvarskommando er Danmarks overordnede militære kommandomyndighed for Forsvarets operative kapaciteter. Forsvarschefen er chef for Værnsfælles Forsvarskommando og har kommandoen over Hæren, Søværnet og Flyvevåbenet. Forsvarschefen har tillige ansvaret for den operative ledelse af de danske militære styrker.
  
  
  
Generel information

Tjenestested

Aalborg

Lokation

Region Nordjylland

Værn

Civil

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

27.01.2019

Indrykningsdato

07.12.2018

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent